MediYoga

Det unike med MediYoga,- En yogaform utviklet til å være terapeutisk, det finnes (svensk) forskning som tydelig viser at MediYoga fungerer, og alle instruktører og terapeuter har grunnleggende medisinsk kunnskap.

MediYoga er en terapeutisk yogaform som er utviklet i samarbeid med helsevesenet. 

Ved hjelp av det mest opprinnelige og kraftfulle innenfor tradisjonell yoga, er MediYoga utviklet for å skape helse og balanse i dagens mennesker.

MediYoga omfatter mange forskjellige yogaprogrammer og meditasjonsprogrammer, som kan brukes i rehabilitering av grupper med ulike behov. For eksempel Astmatikere, personer som lider av utbrenthet eller ulike former for ryggutfordringer, søvnforstyrrelser, Parkinsons, migrene og flere andre ulike utfordringer som omhandler oss mennesker. Programmene kan skreddersys for den enkeltes spesifikke og unike behov.

Fysiske øvelser og stillinger, kombineres med puste,- og konsentrasjonsteknikker. Korte enkle yoga program, kombineres med dypt virkende meditasjoner for deretter, som en integrert helhet, å skape spesifikke terapeutiske effekter. Og ut ifra yogaens grunnleggende intensjon om å skape en dyp, direkte energimessig balanse på alle nivåer. Alle øvelsene utføres med utgangspunkt den enkeltes evne og kapasitet. Også alvorlig utmattede og kronisk syke personer, kan delta i øvelser av MediYoga.


Forskning på yoga, og alle dens målbare effekter, er en viktig nøkkel for å åpne dører til områder som skole og helsetjenester for denne disiplinen,- og derfor er forskning en prioritert virksomhet for MediYoga. Siden 1998 har det blitt startet opp og deltatt i et stort antall av studier og prosjekter rundt yogaen effekter, som er gjennomført og som fremdeles pågår i Sverige. Siden høsten 2007, har MediYoga et løpende samarbeid med hjerteintensiven på Danderyds sykehus om forskning på yoga mot forskjellige typer av hjerteproblemer. Et prosjekt med yoga som sekundærprevensjon ved hjerteinfarkt ble avsluttet våren 2009. Et nytt prosjekt med yoga mot hjertekammerflimmer startet på sykehuset i oktober 2009, en slagstudie startet februar 2011, og flere hjerteprosjekter er planlagt å starte på samme sted i tiden fremover. Danderyds sykehus har rehabilitert hjerteinfarktpasienter med MediYoga siden januar 2010. K.I startet et nytt stort ryggyogaprosjekt sammen med Gòran Boll og MediYoga høsten 2010. Huddinge sykehus startet en hjertesviktstudie i mars 2011.

Hvorfor MediYoga?

 I en verden med lynrask omforming, er det mange mennesker som ikke har overskudd eller mestrer alle forandringene, med alle kravene som følger med. Alle forventningene som stilles til oss, både som samfunn og enkeltpersoner.
Helsevesenet i den vestlige verden, rustet med høyteknologi, skalpell, pilleeske, langtidssykemeldinger og fysioterapi klarer ikke alltid å rekke over de nye typer stressutløste psykosomatiske sykdommer som denne utviklingen fører med seg. I dag finnes det et tydelig økende behov for mer helhetlige løsninger og innsikt i sammenhengene. Innen helsevesenet snakkes det stadig mer om behovet for integrativ medisin. WHO har i mange år oppfordret sine medlemsland til å sette større fokus på dette.
MediYoga er integrativ medisin i sin Essens.

"Jeg er en person som blir fort stressa, og med mye uro og spenning i kroppen er det så deilig å kjenne at jeg slapper av. Akkurat som om kroppen blir vektløs og tankene skrus av! Anbefales!😁"
Stine 

Våre MediYoga kurs

Meld deg på for en rolig tid, et pusterom i hverdagen

Mandager fra 1.Februar 2021

Kl 18:30 - 19:30 
60 min x 8
1600 kr 

Mandager fra 1.Februar 2021

Kl 20:00 - 21:00
60 min x 8 FULLT
1600 kr 

Torsdager fra 4.Februar 2021

Kl 9:30-10:30
60 min x 8
1600 kr 

Drop-in

Med mulighet for drop -in, ved ledig plass, ta kontakt.
250kr/gang

NYHET!
MediYoga Online
Et rom for tid til deg, din helse og velvære. Et pusterom i hverdagen 🌱 Kanskje enda mer viktig nå, i en tid hvor vi står ovenfor enda flere utfordringer. Den første runden av MediYoga i Råde er snart over, og vi ønsker å invitere inn igjen til ny runde 🌱 Det har vært noen fantastiske uker, med herlige mennesker og masse nyoppdagelser 🌱 Grunnet Covid-19 og avstand for noen, har jeg fått noen forespørsler om mulighet for Online MediYoga! Så nå kan du finne din plass, der du er og skape den stemningen du ønsker! Så skal jeg guide deg gjennom ulike MediYoga programmer, godt for deg og din helse 🌱  Ønsker deg velkommen til noen rolige og harmoniske stunder med MediYoga Online 🌱 
 
MediYoga 8 x 60min: 999kr. Mulighet for dropin 175kr/gang. 
 
• Du vil ha tilgang til MediYoga økten i en uke! • Du har muligheten til å sende meg
spørsmål i etterkant av MediYoga økten, om det er noe du lurer på  

Oppstart: Torsdag 4.Februar 2021 11:30 - 12:30
 
Gleder meg til å se deg på MediYoga Online🌱


Send forespørsel om hvilken MediYoga tid du ønsker for deg her, så bekrefter vi på mail.

Bindende påmelding, med mulighet for bytte av dag ved ledig kapasitet.