Om meg

Evig nysgjerrig og lar meg lett fascinere av det som er.

En gang trodde jeg kanskje ikke på utvikling og at livet endret seg, trodde kanskje bare på det jeg fysisk kunne se. 

Når jeg nå ser tilbake, er det som om jeg har levd flere liv. Livet har vært i en stadig endring, på godt og vondt. Noen ganger har det føltes som det ikke var i endring, fordi jeg ofte møtte på de samme utfordringene, gang på gang. Noen ganger tøffere enn andre, og ofte flere utfordringer på en gang. 

En dag skjønte jeg, at disse utfordringene skulle gi vekst og utvikling, at de kom igjen fordi jeg ikke lærte noe av de forrige. Etter hvert, tro det eller ei, så roet utfordringene seg.

Jeg har lært, at utfordringer er sunt, det gir næring og læring. Uten utfordringene, hadde ikke jeg vært den jeg er i dag.

Først meg selv, så alle andre

I 2016 tok jeg valget, valget som skulle endre hele mitt tankesett, endre mitt syn på min historie, og mine opplevelser. Alt er fremdeles med meg, alt er fremdeles en del av meg, og det hele er meg.

Jeg måtte først bli glad i meg selv, så kunne jeg være der for de andre, uten å utslette meg selv.

Gjennom min utdanning som Core NLP Coach, fikk jeg ikke bare med meg en utdannelse, jeg fikk med meg en innsikt i meg selv som har skapt varige endringer i meg, min livssituasjon, mitt tankemønster og mitt følelsesregister.

Alltid har jeg ville andre mennesker det beste, beskytte og verne om. Jeg visste bare ikke at jeg måtte ta vare på meg selv og. Så ble jeg kjent med viktigheten av å ha med meg selv, beskytte og verne om meg selv.

For å stå sterkt i min rolle, og for å kunne hjelpe andre, i den grad jeg ønsker, måtte jeg hjelpe meg selv først.

Jeg har som mål å bidra til at flest mulig skal få de endringene de trenger i sitt liv, for at de også skal få følelsen av at de lever det livet de selv ønsker, og få muligheten til å få oppleve det beste av seg selv.

Livet er stadig i utvikling, og jeg utvikles hele tiden. 

Ønsker vi en endring, starter endringen i oss selv. Vi trenger å se alle delene av oss selv, for å oppnå en helhetlig og varig endring.Jeg er Kone, mamma og fostermor for søsteren min, , - og så mye mer enn det. 

2010 ble jeg ferdig utdannet sykepleier, Diakonhjemmet høgskole.
2017 ble jeg godkjent Core NLP Coach, Ethos Academy. 

2020 MediYoga instruktør, Ved MediYoganorge.no