Prosjekt Afrika

"Min vei til Afrika"

Har du noen gang kjent på et brennende ønske, så brennende at du kjenner tårene presser på når du tenker på det, eller noen nevner noe om det?

Om du har det, så vet du at det er viktig for deg, så viktig at det faktisk er verdt å gjøre noe med det. Du har kanskje også kjent på alle unnskyldningene som dukker opp, kanskje så mange at ønsket ditt bare blir satt på vent, satt på vent fordi det ikke passer inn. Passer inn i hva? 

Min store drøm, er så stor for meg, at jeg ikke har turt å si så mye om det, før nå. Det har vært så langt fra min virkelighet, men allikevel så nært. Så nært, at for hver gang jeg har utsatt å fortelle om det, utsatt å drømme om det, så har det faktisk tatt meg litt bort fra meg selv. Jeg har utsatt meg selv, gjennom å utsette det som er viktig for meg.

Frem til nå, nå har jeg utsatt å utsette ønsket mitt, ønsket om å reise til Afrika. 

Ønsket om å hjelpe, bidra, gi en klem. Holde en hånd. Ønsket om være en del av noe større. Ønsket om å dele av, ønsket om å kjenne på takknemligheten over det som er. Ønsket om å se verden. Ønsket om å få oppleve ville dyr. Ønsket om en helhetlig verden.

For meg er denne reisen så viktig,

så viktig at jeg har valgt å dele om det, valgt å gjøre noen endringer, for at min drøm skal bli realitet. Med disse valgene, fører det også med endringer for en hel familie, men ingen endringer som ikke vil gjøre godt. Godt for å se at det er så mye mer enn materialisme og overflod. Det er så mange fine verdier, fine mennesker, tid med hverandre, fin natur, gode følelser. Vi har så mye å være takknemlige for, bare vi kan se og kjenne det.

20% til "Prosjekt Afrika",

Et av valgene, er at 20% av inntekten til weronicaclausen.no, går til "min vei til Afrika".


Så gjennom at du gjør noe godt for deg selv, gjennom coaching, MediYoga, foredrag, kurs o.l hos oss, bidrar også du til "min vei til Afrika".


Følg meg gjerne på reisen mot "Min vei til Afrika", og alle innspill tas imot med stor takknemlighet.